ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ Μ.ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ

Την Τρίτη 1/9/2015 επισκέφτηκαν το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλαμάτας,εκ μέρους της Greece Solidarity Campaign,οι Cherry Sewell.ταμίας της οργάνωσης και Paul Mackney και εκ μέρους της Collectif Solidarité Grèce οι Josiane Mayor και Michel Bach.

Περιηγήθηκαν στους χώρους του Ιατρείου,συζήτησαν με τους εθελοντές μας επί μακρόν ζητώντας λεπτομέρειες για την δομή μας και τις δράσεις της και τράβηξαν φωτογραφίες και βίντεο για ενημέρωση των οργανώσεων τους.

Τέλος,μας πρόσφεραν φάρμακα και χρηματική υποστήριξη και εξέφρασαν την επιθυμία να δημιουργήσουμε μόνιμους δεσμούς για τη στήριξη των δράσεων του Ιατρείου μας.

Να σημειωθεί ότι η Βρεττανική συλλογικότητα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Αγγλία,έχει επανειλημμένως στηρίξει αλληλέγγυες δομές στην Ελλάδα,έχει έδρα το Λονδίνο και διασυνδέεται με μεγάλο αριθμό αλληλέγγυων στο Λίβερπουλ.Η Γαλλική έχει έδρα την περιοχή του Aube δίπλα στο Παρίσι και ευελπιστεί να συγκεντρώσει σημαντικά ποσά χρημάτων και φαρμάκων,προκειμένου να στηρίξει το Ιατρείο μας.

Εκ μέρους όλων των εθελοντών μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας Βρεττανούς και Γάλλους.Η υλική υποστήριξη τους μας είναι απαραίτητη αλλά και η συνεχής επαφή και συνομιλία μαζί τους μας προσφέρει την ηθική στήριξη,που τόσο έχουμε ανάγκη σ’αυτούς τους ζοφερούς καιρούς της κρίσης.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.