ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΗ Γ.Ν.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σήμερα, Παρασκευή 28 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, μετά από αίτημα των εθελοντών του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, συνάντηση με θέμα την συνεργασία των δυο φορέων για την αντιμετώπιση των ανασφαλίστων συμπολιτών μας, οι οποίοι χρειάζονται νοσηλεία ή πρέπει να υποβληθούν σε κάποια χειρουργική επέμβαση.

Στην συνάντηση αυτή από πλευράς του Κοινωνικού Ιατρείου παραβρέθηκαν οι Τάσος Πουλόπουλος, Ειρήνη Ροβολή, Χρυσάνθη Τσίβου, Έφη Καμπουγέρη και Φένια Εξακουστίδου. Για το Νοσοκομείου παρέστη ο κος Μπέζο, Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, η κα Λιακέα, Διοικητική Διευθύντρια και η κα Αποστολοπούλου, διευθύντρια Ιατρός Παθολόγος και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής το Νοσοκομείου.

Συνάντηση εκπροσώπων Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας με τον Διοικητή Γ.Ν.Καλαμάτας

Συνάντηση εκπροσώπων Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας με τον Διοικητή Γ.Ν.Καλαμάτας

Οι εθελοντές αφού πρώτα ευχαρίστησαν τον Διοικητή καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την μέχρι σήμερα συνεργασία των δυο φορέων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανασφάλιστοι όταν χρειάζονται να νοσηλευθούν στο Νοσοκομείο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την διαβεβαίωση του Διοικητή κου Μπέζου ότι ούτε ένας ανασφάλιστος δεν θα βρει κλειστή την πόρτα του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Advertisements
This entry was posted in ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Bookmark the permalink.