ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Σήμερα Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 13:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στο χώρο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλαμάτας ο εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών, ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 3,5 χρονών. Οι μικροί μας φίλοι προσήλθαν από τις 11:00 το πρωί συνοδευόμενοι από τους γονείς και παππούδες τους και ομόρφυναν το χώρο του Ιατρείου.

DSC_0025

DSC_0017

Οι δύο Παιδίατροι, εθελόντριες του Δικτύου, κα Χιώτη Γαρυφαλλιά και κα Μαρία Μανιάτη αφού εξέτασαν τα παιδιά, συμβουλεύτηκαν τα βιβλιάριά τους και με την βοήθεια δύο επισκεπτριών υγείας και δύο νοσηλευτριών πραγματοποίησαν τον εμβολιασμό των παιδιών, παρουσία των γονέων τους.

DSC_0016

Οι επισκέπτριες υγείας που συμμετείχαν ήταν οι κυρίες Μηλιώνη Μαριρόη και Κοκκίνη Κων/ντίνα, ενώ νοσηλεύτριες οι κυρίες Γεωργία Μαθιοπούλου ΤΕ και Χαρά Σκλήκα ΔΕ. Όλες εθελόντριες του Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας.

DSC_0018

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα Βίκυ Καρέλια, μέρος της δωρεάς της οποίας διατέθηκε για την προμήθεια των εμβολίων.
Το γεγονός κάλυψαν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί και εκπρόσωποι των έντυπων μέσων.

DSC_0022

Advertisements
This entry was posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.