ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ο Σύλλογος Φίλων Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας, το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) Καλαμάτας και ο Σύλλογος ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί-ΖΩ» επέλεξαν να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού 3 και 5 Δεκεμβρίου αντίστοιχα με συνεργασία και προσφορά.

Συνδιοργανώνουν ένα διήμερο αφιερωμένο στην Αιμοδοσία Αλληλεγγύης.

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:00 το απόγευμα στο χώρο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλαμάτας, κτίριο Σχολής Νοσηλευτών Παλαιού Νοσοκομείου, προγραμματίζουν ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία και το πόσο σημαντικό είναι να προσφέρεις αίμα, καταρρίπτοντας μύθους για επικινδυνότητες. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 στον ίδιο χώρο από τις 4:30 μέχρι 7:30μ.μ. θα γίνει Εθελοντική Αιμοδοσία από όσους επιθυμούν να προσφέρουν αίμα γι’όλους τους συνανθρώπους μας, που το χρειάζονται και πολλές φορές δυσκολεύονται να το βρουν.

Σας προσκαλούμε να τιμήσουμε τις δυο Παγκόσμιες Ημέρες προσφέροντας ζωή, ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Advertisements
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.